Μενού
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι | NDP
  • Α-
  • Α+

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της και η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε σήμερα Τετάρτη (7/3) στην ειδική εκπομπή «Eurovision Σε Είδον» το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο στον 68ο Διαγωνισμό Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας

«Η ΕΡΤ το κράτησε επτασφράγιστο μυστικό», δήλωσε η Τζένη Μελιτά, με την ίδια και τον Φώτη Σεργουλόπουλο να ξεκαθαρίζουν ήδη από την έναρξη ότι ούτε οι ίδιοι δεν είχαν ακούσει το τραγούδι μέχρι σήμερα και θα το άκουγαν για πρώτη φορά μαζί με το τηλεοπτικό κοινό.

Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής στις 22.30 και όταν ρωτήθηκε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δεν έκρυψε πως πάντα ήταν διστακτική στο να συμμετέχει στη Eurovision. «Δεν ένιωθα έτοιμη στο παρελθόν και τώρα η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι μάλλον δεν θα γίνει ούτε φέτος, αλλά τελικά σκέφτηκα ότι αν δεν γίνει και φέτος, δεν θα γίνει ποτέ. Χαίρομαι πολύ, αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι. 

Μάλιστα, αυτοσαρκάστηκε όταν αποκαλύφθηκε ο τίτλος του τραγουδιού αφού είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι θα λέγεται «Ζάρι», ενώ εξήγησε ότι προέκυψε από κολάζ πολλών ιδεών που είχε η ίδια και οι συνεργάτες της.

«Ο στόχος μας είναι να πάμε όπως είμαστε. Νιώθω ότι το μήνυμα θα αλλοιωνόταν στα αγγλικά», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι επέλεξε ελληνικό στίχο για το τραγούδι, ενώ δεν έκρυψε ότι χθες και σήμερα την έχει πιάσει άγχος. 

Υπεύθυνος για την ιδέα και καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής ελληνικής αποστολής είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος υποσχέθηκε ότι αυτό που θα δούμε στη σκηνή της Eurovision 2024 τον ερχόμενο Μάιο «θα είναι κάτι διαφορετικό»

«Το έχω αγαπήσει πραγματικά», δήλωσε στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας πως εξαρχής που άκουσε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, είχε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι και αυτή έχουν υλοποιήσει μαζί με την ίδια και τους συνεργάτες τους. 

Μετά από κλήρωση που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί για την Ελλάδα στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου απέναντι στις Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εστονία, Γεωργία, Νορβηγία, Ολλανδία, Λετονία, Σαν Μαρίνο και Βέλγιο. 

Ο στόχος της ελληνικής αποστολής και η ευχή όλων είναι η Ελλάδα να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου. Καλή επιτυχία!

Zari: Δείτε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision 2024

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA