Μενού
Martin Scorsese
Martin Scorsese | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε αποκαλύπτει πως μετανιώνει για συνεργασίες του που έχει κάνει με τον ηθοποιό Λεονάρντο Ντικάπριο τις τελευταίες δεκαετίες. 

Ο 80χρονος έχει συνεργαστεί με τον ηθοποιό σε αρκετές δουλειές του, κάνοντας μεγάλες επιτυχίες με την τελευταία να είναι το Killer of the Flower Moon. Είπε πως ο λόγος που μετανιώνει περισσότερο είναι μια συγκεκριμένη ταινία.

Η ταινία που μετανιώνει περισσότερο

Αποκάλυψε πως κοιτάζοντας ξανά την ταινία Shutter Island, θεωρεί πως δεν θα έπρεπε να είχε δεχτεί να τη σκηνοθετήσει. Είπε πως δέχτηκε να το κάνει επειδή ένιωθε σίγουρος για τον εαυτό του μετά τη νίκη του στα Όσκαρ για το The Departed το 2006.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Αποδείχθηκε ότι έπρεπε να συνεχίσω μάλλον με το να κάνω το Silence» το οποίο κυκλοφόρησε το 2016, ενώ το Shutter Island το 2011 που παρόλο που δέχτηκε αρκετά καλές κριτικές, θεωρείται ως ένα όχι και τόσο καλό έργο του σκηνοθέτη σε σχέση με άλλα που είχε κάνει στο παρελθόν.

Επίσης, είναι και η μοναδική ταινία του σκηνοθέτη από τις τελευταίες δύο δεκαετίες που δεν έλαβε ούτε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.  

Δεν είναι πλήρως ευχαριστημένος και για άλλα έργα του 

Σύμφωνα με την Independent, μιλώντας για άλλη μια συνεργασία του με τον Ντι Κάπριο, το Gangs of New York, είπε πως δυσκολεύτηκε στη σκηνοθεσία της ταινίας επειδή έκανε πολλές παρεμβάσεις ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν. 

«Δεν θα μπορούσα να δουλέψω αν έπρεπε να ξανακάνω ταινίες με αυτόν τον τρόπο. Αν αυτός ήταν ο μόνος τρόπος που μου επέτρεπαν να κάνω ταινίες, τότε θα έπρεπε να σταματήσω. Γιατί τα αποτελέσματα δεν ήταν ικανοποιητικά. Μερικές φορές ήταν εξαιρετικά δύσκολο και δεν θα το επιβίωνα. Θα ήμουν νεκρός» είπε. 

Άλλη μια ακόμα ταινία που δεν πληρούσε τις προσδοκίες του σκηνοθέτη ήταν η δεύτερη συνεργασία του με τον Ντι Κάπριο, με το The Aviator του 2004 να έχει ξανά ως παραγωγό τον Γουάινστιν. Η εταιρεία του παραγωγού έκανε μεγάλες αλλαγές που ο σκηνοθέτης θεώρησε ως «άσχημες». 

Παρόλο που δυσκολεύτηκε σε αυτές τις δύο ταινίες δεν θεωρεί πως τα αποτελέσματα ήταν άσχημα και έμεινε ευχαριστημένος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.