Μενού
sean
Google
  • Α-
  • Α+

Ο Sean Penn ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε μία ταινία-ανθολόγιο που αποτελείται από 9 μέρη, σκηνοθετημένα από 9 διαφορετικούς Ουκρανούς σκηνοθέτες. Το "War Through The Eyes of Animals" έχει ήδη trailer και απεικονίζει τον πόλεμο μέσα από τα μάτια των ζώων.

Το 9ο και τελευταίο κομμάτι της ταινίας θα σκηνοθετηθεί από τον Myroslav Slaboshpytskyi, με τον Sean Penn στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα υποδυθεί έναν τεχνικό ήχου που γίνεται μάρτυρας του ξεσπάσματος του πολέμου, όταν όλα ξεκίνησαν, στις 24 Φεβρουαρίου του 2022.

https://www.instagram.com/p/CbqTLwtAEiK/

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το κομμάτι της ταινίας και είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ με αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο και ηθοποιό, καθώς και έναν από τους πιο σημαντικούς φίλους της Ουκρανίας. Ήταν πράγματι μαζί μας εδώ την ημέρα της επίθεσης, ενώ γύριζε το ντοκιμαντέρ του. Η υποστήριξή του είναι ανεκτίμητη», δήλωσε ο σκηνοθέτης, ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν σε Ουκρανία και Los Angeles, μέσα στο καλοκαίρι.

Θυμόμαστε όλοι την εικόνα του Sean Penn στην Ουκρανία, κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τον Zelensky. Η αρχική πρόθεση ήταν ίσως να διακωμωδήσουν τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, που ξεκίνησε ως τηλεοπτικός κωμικός ηθοποιός. Η ιστορία άλλαξε τα πλάνα τους και το ντοκιμαντέρ έγινε "Superpower", περιγράφοντας τον ηρωικό χαρακτήρα του. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βερολίνου, με τον Penn να ζητά στρατιωτική βοήθεια από τις χώρες της Δύσης.

Δεν χρειάστηκε λοιπόν καμία πειθώ για να συμμετάσχει σε μία ταινία που αποτυπώνει την κτηνωδία του πολέμου αλλά και το πώς επηρεάζει το οικοσύστημα. Το trailer είναι καθηλωτικό και περιμένουμε να δούμε την ταινία τον ερχόμενο χειμώνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.