Μενού
Η Έμμα Στόουν στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου
Η Έμμα Στόουν στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου | @poorthingsfilm - Instagram
  • Α-
  • Α+

Μετά τη μεγάλη νίκη του τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Βενετία όπου απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα, ο Γιώργος Λάνθιμος συνεχίζει τη θριαμβευτική διεθνή διαδρομή του με την ταινία «Poor Things» στις Χρυσές Σφαίρες. 

Κατά την τελετή ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Χρυσές Σφαίρες, στο Μπέβερλι Χίλτον του Λος Άντζελες, το όνομα του Γιώργου Λάνθιμου ακούστηκε επτά φορές με το Poor Things να προτείνεται για βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας, σεναρίου, μουσικής αλλά και καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την Έμμα Στόουν και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Μαρκ Ραφάλο, και τον Γουίλεμ Νταφόε.

Το Poor Things έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ στις 8 Δεκεμβρίου, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται την Πρωτοχρονιά

Τις περισσότερες υποψηφιότητες στις φετινές Χρυσές Σφαίρες έχει η ταινία «Μπάρμπι» που είναι υποψήφια σε εννέα κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και η κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Μάργκοτ Ρόμπι, ενώ ακολουθεί το «Οπενχάιμερ» με οκτώ υποψηφιότητες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA