Μενού
giorgos lanthimos emma stone
Ο Γιώργος Λάνθιμος με την Έμα Στόουν | AP Photo/Chris Pizzello
  • Α-
  • Α+

Kinds of Kindness είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος θα συνεργαστεί ξανά με την Έμα Στόουν και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο καλοκαίρι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Searchlight, το στούντιο που διανέμει την ταινία, την πρόσθεσε στο ημερολόγιό του με τις κυκλοφορίες για τις 21 Ιουνίου, προκαλώντας ντελίριο στους θαυμαστές του Οσκαρικού ντουέτου (σ.σ. η Έμα Στόουν κέρδισε πριν από μερικές ημέρες Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου για την ταινία Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου). 

Λεπτομέρειες για την πλοκή της νέας ταινίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο στο καστ περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα ηθοποιών που έχουν συνεργαστεί ξανά με τον Έλληνα σκηνοθέτη. Έμα Στόουν, Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουάλεϊ και Τζο Αλβίν θα πρωταγωνιστήσουν, με τους Τζέσε Πλέμονς, Χονγκ Σάου, Χάντερ Σάφερ και Μαμούντου Άθυ να συμπληρώνουν το καστ.

Σύμφωνα με το Variety, ο Γιώργος Λάνθιμος έγραψε το σενάριο με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο έχει γράψει τα σκοτεινά θρίλερ και τις παραλογιστικές κωμωδίες, «Ο Αστακός», ο «Θάνατος του Ιερού Ελαφιού» και «Κυνόδοντας».

Η ταινία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε αρχικό τίτλο «And», γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη στα τέλη του 2022. Άξιο αναφοράς είναι ότι το «Kinds of Kindness» είναι η πέμπτη συνεργασία μεταξύ της Έμα Στόουν και του Γιώργου Λάνθιμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA