Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν θα υπάρξει συνέχεια, όπως φαίνεται και από την απάντηση της δημοφιλούς ηθοποιού Μιμής Ντενίση, στη μικρή «κόντρα» που «άνοιξε» ο συνάδελφός της, Λάκης Λαζόπουλος. Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν η Μιμή Ντενίση είχε πει ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να προτείνει για τα βραβεία Όσκαρ την ταινία της «Σμύρνη μου Αγαπημένη», γεγονός που σχολιάστηκε επικριτικά από τον Λάκη Λαζόπουλο.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πει -μεταξύ άλλων- πως «το να έχει ένα φαλακρός τη φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει την απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης», συμπληρώνοντας: «Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη».

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», απάντησε για τις επίμαχες δηλώσεις: «Δεν θα το σχολιάσω» είπε αρχικά και υπογράμμισε πως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί μετά και από τη σύντομη κόντρα, ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Θέλω να προχωράω μπροστά με ωραία πράγματα, με ωραίες ιδέες. Τώρα το να πηγαίνουμε πίσω και να λέμε τι είπε εκείνος, τι είπα εγώ, δεν έχει νόημα».

Η ηθοποιός μίλησε και για τη ζωή της στην εκπομπή, απαντώντας σε ερώτημα που της έγινε αν θα την έκανε (σ.σ. τη ζωή της) ταινία. «Εγώ; Όχι. Η ζωή μου, αν γινόταν ταινία ή βιβλίο θα γινόταν best seller. Γιατί περιέχει απ' όλα και δεν το λέω επειδή έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά επειδή εμπεριέχει μέσα πολιτική, έρωτες, κόντρες, φασαρίες, αγάπες, απ' όλα. Παρόλο που δεν είμαι προκλητικό άτομο, δεν υπάρχουν λέξεις επιθετικότητα, αντιπαράθεση και κακία στον χαρακτήρα μου, δεν ξέρω για ποιο λόγο προκαλώ έντονα συναισθήματα. Αυτό είναι συνταγή για ένα καλό έργο», είπε η ίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.