Μενού
Γιάννης Στάνκογλου
Γιάννης Στάνκογλου | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θέατρο, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ αναφέρθηκε στις καλλιτεχνικές ανησυχίες του γιου του και το κατά πόσο ο ίδιος θα παρουσίαζε εκπομπή στην τηλεόραση. 

«Δεν θα είχα πρόβλημα να περάσω στο κομμάτι της παρουσίασης αρκεί να ήταν ένα concept που να με εκφράζει πραγματικά και να είναι στα δικά μου standards, ίσως κάτι ίσως πιο ακραίο και όχι τόσο… στουντιακό», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, ο Γιάννης Στάνκογλου σχολίασε: 

«Πέρα από κάποιες καταγγελίες, δεν έχει γίνει κάτι, γιατί να μην επανέλθει; Ήταν ένας θεατράνθρωπος και ζούσε από αυτό. Δεν ξέρω τι γίνεται με τη δικαστική απόφαση, αλλά γιατί να μην επανέλθει; Δεν καταλαβαίνω». 

Όταν ρωτήθηκε για την ενασχόληση του γιου του με τον χορό, ο ίδιος εξήγησε ότι «λέω στον γιο μου να ασχοληθεί με το μπαλέτο ή τον σύγχρονο χορό, αλλά δεν έχει χρόνο. Έχουν σπάσει αρκετά στερεότυπα, έχουμε κάνει βήματα, αλλά νομίζω ότι θέλει πολλά άλματα ακόμα».

Για τη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε ότι «ήταν ένας γλυκός άνθρωπος και φρέσκος γεμάτος με ενέργεια για ζωή. Η γνωριμία μου μαζί της ήταν ένα μάθημα για μένα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για τις ενδυματολογικές επιλογές της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται φέτος τον χειμώνα, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε: 

«Μια χαρά ντύνεται η Δέσποινα, μια χαρά κάνει αυτό που κάνει. Ο καθένας ας κάνει αυτό που τον κάνει να νιώθει καλά είτε είναι πάνω είτε κάτω από τη σκηνή». 

Δείτε επίσης:

Μπλε Διάδρομος: Πώς ο τεράστιος δρόμος θα «ενώνει» 7 χώρες - Ανάμεσα τους και η Ελλάδα

Οι «τεμπέληδες» Έλληνες δουλεύουν περισσότερο - Πότε βγαίνουν στη σύνταξη στην Ευρώπη

Γιάννης Στεφανάκος: Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός σε ηλικία 57 ετών

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA