Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, Ντίνος Καρύδης.
Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε μέσω Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία.
«Αγαπημένε μου φίλε, Καληνύχτα για πάντα! Ήσουν από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που γνώρισα και με έλεγες πάντα "ανηψάκι σου" από τότε που στα στούντιο της ΕΡΤ το '80.
Γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε και μας ένωσε βαθειά οικογενειακή φιλία... Το ταλέντο και το χιούμορ σου αστείρευτα! Η αγάπη για όλους εμάς μα κυρίως για την Τζούλια σου και την Σμαράγδα σου υπέρμετρη... Και η Σμαράγδα αξία κόρη τέτοιων γονιών.
Θα σε αγαπάμε πάντα και θα σε αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 1.30 από το κοιμητήριο Ζωγράφου... Καλό ταξίδι, λατρευτέ μας, Ντινάκο. Και θερμά συλλυπητήρια στα 2 σου αγαπημένα πλάσματα..», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.