Στις 10 Ιανουαρίου κυκλοφορεί και στην Ελλάδα το βιβλίο «Ρεζέρβα», η αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα Χάρι, γεμάτη αποκαλύψεις για τη ζωή του πριν και μετά την αποχώρησή του από τη βασιλική οικογένεια μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ. Μετά τη σειρά-ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» στο Netflix, ο Πρίγκιπας Χάρι κυκλοφόρησε και την αυτοβιογραφία του, η οποία έχει τον τίτλο «Ρεζέρβα» στα ελληνικά, μεταφρασμένο από τη λέξη «Spare» που είναι ο πρωτότυπος τίτλος του βιβλίου.

Στην Ελλάδα, το βιβλίο «Ρεζέρβα» του Πρίγκιπα Χάρι κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο, στην τιμή των 29,90 ευρώ, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Τη μετάφραση έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Μπαρουξής, ο Χρήστος Μπαρουξής και ο Βαγγέλης Γιαννίσης. Σε αυτό το βιβλίο, ο Πρίγκιπας Χάρι έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή του στο Παλάτι, τη μητέρα του Πριγκίπισσα Νταϊάνα, όσα έζησε ενώ μεγάλωνε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας αλλά και για τη γνωριμία του με τη Μέγκαν Μαρκλ.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.