Μενού
Η Άννα Βίσση στη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο
Η Άννα Βίσση στη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο | (NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ)
  • Α-
  • Α+

Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (5/10) στο εμβληματικό και παγκοσμίου φήμης Παναθηναϊκό Στάδιο και γιόρτασε μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, καθώς και την κορύφωση της φετινής περιοδείας της που έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες θεατές σε κάθε σταθμό της.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας η Άννα Βίσση τραγούδησε το «Θα Πιω Απόψε το Φεγγάρι» που έχει συνθέσει ο Μίμης Πλέσσας αποτίοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη που έφυγε από τη ζωή χθες (5/10) μία εβδομάδα πριν συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής.

«Η γυναίκα είναι φαινόμενο», «ό,τι έχω ζήσει το έχει πει η Βίσση» είναι μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι θαυμαστές της που βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο για να την απολαύσουν από κοντά. Ανάμεσά τους και πλήθος επωνύμων. 

Δείτε ακόμη: Μία Καλίφα: «Έβγαζαν φωτογραφία το διαβατήριο μου και γελούσαν» 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...