Η Άννα Βίσση, η οποία φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια στη μουσική, αποθεώθηκε στην live εμφάνισή της σε γνωστο κλαμπ της Μυκόνου. Η τραγουδίστρια με την υπέροχη ενέργεια και φωνή της κατάφερε να ξεσηκώσει όλους όσοι συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν τις μοναδικές επιτυχίες της!
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια στην μουσική, έφτασε, όπως φαίνεται και στο βίντεο του mykonoslive.tv, στον χώρο της συναυλίας με πολυτελές τζιπ και ήταν ντυμένη με κίτρινο φλούο σακάκι, γαλάζιο παντελόνι με ασημένια κρόσια στο κάτω μέρος και λευκές μπότες.
H έναρξη του show ήταν εντυπωσιακή, καθώς δεκάδες πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα. Ανάμεσα σε αυτούς που απόλαυσαν ζωντανά την Άννα Βίσση ήταν και γνωστά ονόματα της showbiz, όπως ο Νίκος Κοκλώνης, η Κατερίνα Καινούργιου και η Πηγή Δεβετζή που βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια, η Shaya που επέλεξε λαμέ παντελόνι και πράσινες μπότες, η Χριστίνα Παππά και άλλοι.
Να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταύρο για την ανακούφιση όσων επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.