Λίγο πριν το φινάλε του τελικού της φετινής Eurovision, όπου θα αναδειχθεί ο 65ος νικητής, η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους πέντε νικητές του διαγωνισμού, εμφανίστηκε σε ένα μοναδικό πάρτι που οργάνωσε η διοργανώτρια χώρα. Η Έλενα Παπαρίζου που κέρδισε το βραβείο το 2005, με το My Number One, «ξύπνησε» μνήμες από την τότε εμφάνισή της, δείχνοντας λίγο από την τότε χορογραφία με την λύρα που κέρδισε τότε τους Eurofans.
Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021 - Τελικός: Θερμό χειροκρότημα για τη Στεφανία Λυμπερακάκη και το Last Dance
Πρώτος εμφανίστηκε ο νικητής του 2015, Μονς Σέλμερλεβ, με το Heroes, στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στο 1975 και τους Teach-in, στη Σαντρα Κιμ που νίκησε το 1986 και τη Λένι Κουρ που κέρδισε για λογαριασμό της Ολλανδίας το 1969. Ακολούθησε η Έλενα Παπαρίζου με την χορογραφία της από το My Number One, το 2005, ενώ τέλος βγήκαν οι Φινλανδοί, Λόρντι, που βγήκαν νικητές το 2006.
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.