Στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023 διαγωνίστηκε ο Andrew Lambrou με το «Break a broken heart» εκπροσωπώντας την Κύπρο.
Η κυπριακή αποστολή διαγωνίστηκε στην 7η θέση κατά σειρά εμφάνισης, έχοντας προηγηθεί η εμφάνιση στον Β' Ημιτελικό.
Ο Andrew Lambrou εμφανίστηκε στη σκηνή σε ξεσηκωτική ερμηνεία που κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού.
Δείτε βίντεο από την εμφάνιση του Andrew Lambrou:
Ο Andrew Lambrou είναι 24 ετών και έχει γεννηθεί στην Αυστραλία από Κύπριους γονείς. Τραγουδιστής και συνθέτης, ζει και εργάζεται στο Σίδνεϊ.
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Φωτεινή Αθερίδου: «Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά 25. Όσο πιο μικρή ήμουν, τόσο υπέφερα»
- Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ιωάννινα: Άνοιξαν πυρ κατά βίλας - Πληροφορίες και για καταδίωξη
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.