Ανάμεσα στα διεθνή μέσα που σχολιάζουν τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, την προσοχή του κοινού έχει τραβήξει το εκτενές αφιέρωμα του BBC, το οποίο παρουσιάζει και αξιολογεί και τις 35 φετινές συμμετοχές.
Ο μουσικός συντάκτης του BBC, Mark Savage, κάνει ειδική αναφορά στην ελληνική αποστολή και στον Akyla με το τραγούδι «Ferto», τονίζοντας πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για τη νίκη. Όπως σημειώνει το βρετανικό μέσο, η Φινλανδία μπορεί να θεωρείται αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο φαβορί, ωστόσο η Ελλάδα βρίσκεται και αυτή πολύ κοντά στη νίκη.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
- Το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη - Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός
- Το κανάλι που διεκδικεί έντονα τη Σία Κοσιώνη - Και αυτός είναι ο ρόλος που θέλει να της δώσει
- Γιώργος Καρλαύτης: Η ζωή του και η τραγωδία που τον στιγμάτισε - Ο αθλητής που έφερε την Τέιλορ Σουίφτ στην Ελλάδα
- Άδωνις για φερόμενη φωτογραφία με «άλλη» γυναίκα: «Δεν είμαι εγώ, είναι προϊόν AI»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.