Για τη διάλυση αλλά και την επανενεργοποίηση των Πυξ Λαξ, τον φίλο του Μπάμπη Στόκα, τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε αλλά και τις νέες περιοδείες του συγκροτήματος μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή Στούντιο 4 ο Φίλιππος Πλιάτσικας.
«Ο Μπάμπης είχε δει σε όνειρο να τραγουδάμε σε στάδιο μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο» είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφερόμενος σε ένα ''προφητικό'' όνειρο του φίλου και συνιδρυτή του συγκροτήματος Μπάμπη Στόκα, όταν ήταν μόλις 15 ετών.
Μερικά αστεία και απρόοπτα περιστατικά από τις πρώτες εμφανίσεις του συγκροτήματος μοιράστηκε επίσης ο Φίλιππος Πλιάτσικας, λέγοντας μάλιστα πως υπήρξε φορά που έπαιξαν για έναν θεατή.
Μίλησε ακόμα για τη διάλυση των Πυξ Λαξ, λόγω της φθοράς που φυσιολογικά υπήρξε, αλλά και την επανενεργοποίησή του συγκροτήματος.
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Η τελευταία συνέντευξη του Γιώργου Μαζωνάκη: Ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο και η σχέση με την οικογένεια
- «Ροντέο» με Κυρανάκη - Παπακωστοπούλου: «Δεν θα μιλήσω για τον μισθό μου - Προσβάλλετε γυναίκα»
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.