Μόλις λίγες ημέρες μετά τις δύο συναυλίες της Άννας Βίσση, το Καλλιμάρμαρο γέμισε και πάλι με χιλιάδες κόσμου που πήγαν το βράδυ της Τετάρτης (17/9) για να παρακολουθήσουν τη συναυλία-αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση, με τίτλο «Αξιος Εστί».
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με αφορμή με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από τον θάνατο του αξέχαστου ερμηνευτή και συμμετείχαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Μαριος Φραγκούλης, η Ρένα Μόρφη, οι Τεκετζήδες και ο Πέτρος Γαϊτάνος, οι οποίοι ερμήνευσαν στη σκηνή εμβληματικά τραγούδια του.
Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία, την καλλιτεχνική επιμέλεια, αλλά και την παρουσίαση της συναυλίας, στην οποία έδωσε το «παρών» και ο γιος του αξέχαστου ερμηνευτή, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο οποίος ήταν εμφανώς συγκινημένος.
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύλλογο "ΦΛΟΓΑ" Γονιών – Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
Δείτε φωτογραφίες:















- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.