Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Βογιατζή έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών και η δυσάρεστη είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και άρχισε να μεταδίδεται από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές νωρίς το πρωί.
Ο Πασχάλης, ο οποίος βρισκόταν στον «αέρα» του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 και μιλούσε για τη Eurovision 2023, ενημερώθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για τον θάνατο του συναδέλφου του. Εμφανώς σοκαρισμένος, ο Πασχάλης δήλωσε: «Πολύ δυσάρεστη είδηση. Ο Γιάννης Βογιατζής ο τόσο αγαπητός συνάελφος… Θεός σχωρέστον. Πολύ λυπάμαι» αρκέστηκε να πει.
(Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 05:22' και μετά)
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.