Νίκος Τερζής και Γιάννης Κότσιρας έγραψαν ένα νέο τραγούδι, το οποίο και ερμηνεύει μία εκ των κριτών του Just the 2 Of Us, η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, η οποία και αποκάλυψε για το πού θα το ακούσουμε για πρώτη φορά. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Κοκλώνης, αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- και το όνομα του νέου τραγουδιού της δημοφιλούς τραγουδίστριας, το οποίο και λέγεται «ασφαλώς και μπορώ». Πέρα από αυτό, είπε και το πού θα ακουστεί για πρώτη φορά και συγκεκριμένα σε ποια σειρά της τηλεόρασης.
Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε πέντε μέρες από τώρα, όπως είπε και η Καίτη Γαρμπή, δηλαδή στις 27 Απριλίου και θα ακουστεί στη δημοφιλή σειρά «Σασμός» του Alpha. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, το τραγούδι το έγραψαν οι Νίκος Τερζής και Γιάννης Κότσιρας τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά για τη συμβολή τους, αναφέροντας μάλιστα ότι είναι τιμή της.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.