Μενού
bloody
λεπτομέρεια από την αφίσα της συναυλίας | Bloody Hawk
  • Α-
  • Α+

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις μεγάλες ραπ συναυλίες μέσα σε μία εβδομάδα θα ζήσει στα τέλη του μήνα το ΟΑΚΑ. Μετά τις (τελικά) δύο συναυλίες του ΛΕΞ, ο Bloody Hawk αποφάσισε εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης για εισιτήρια να αφήσει το γήπεδο του Απόλλωνα στη Ριζούπολη και να ανηφορίσει και αυτός στο Μαρούσι και το ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στο parking 5.

Μία εβδομάδα πριν, ο Bloody Hawk έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του ακολούθους για το sold out της συναυλίας στο Γήπεδο της Ριζούπολης. 

Έτσι, με δεδομένη τη μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια και την πίεση από τους φαν του ράπερ, αποφασίστηκε η αλλαγή του χώρου (η οποία και ανακοινώθηκε χθες) για τη μεγάλη συναυλία της 21ης Ιουνίου.

«Όσοι είχατε κλείσει εισιτήρια για τη Ριζούπολη, ισχύουν κανονικά χωρίς να κάνετε κάποια περαιτέρω ενέργεια», ενημέρωσε η διοργανώτρια εταιρεία (Dynasty Athens).

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες ο Bloody Hawk κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ, «Φθηνά Tricks 3», με το οποίο και κατέκτησε την 6η θέση στον κόσμο στην κατηγορία Debut Albums του Spotify έχοντας εκατομμύρια streams.

Τέλος, όπως είναι ήδη γνωστό, στις 5 Ιουλίου ο Bloody Hawk θα δώσει μία ακόμα μεγάλη συναυλία, αυτή τη φορά στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...