Ο Λίαμ Πέιν πέθανε ακαριαία από πολλαπλά τραύματα αφού έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφους ενός ξενοδοχείου στην Αργεντινή.
Ο σταρ των One Direction έσπασε το κρανίο του, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να μην μπορούν να τον σώσουν στο σημείο, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Ο επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης του Μπουένος Άιρες, Alberto Crescenti, δήλωσε στη Sun: «Ο ρόλος μας ήταν να κατευθυνθούμε εκεί γρήγορα, να του δώσουμε ιατρική φροντίδα και να προσπαθήσουμε να τον επαναφέρουμε, αλλά τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά. Με βάση αυτά που είδε η ομάδα, υπήρχε προφανώς ένα κρανιακό κάταγμα και εξαιρετικά σοβαρά τραύματα που οδήγησαν στον άμεσο θάνατό του».
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.