Πριν από αρκετά χρόνια, στα φώτα του κήπου του σπιτιού του Φοίβου, υπήρχε μια προβληματική λάμπα. Τώρα θα μας ρωτήσετε, αυτό γιατί να μας ενδιαφέρει; Από τη λάμπα αυτή λοιπόν, έφτασε η έμπνευση, το «φώς» (συγνώμη για το λογοπαίγνιο) για τη δημιουργία ενός μεγάλου χιτ της Δέσποινας Βανδή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Φοίβο, η λάμπα αυτή, κάθε φορά που έβρεχε, πάθαινε βραχυκύκλωμα. Ο Φοίβος κάθε πρωί που πήγαινε στο στούντιο, άκουγε από τη γυναίκα του παράπονα για την καμμένη λάμπα. Ο Φοίβος αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλία και είπε στη σύντροφο του, «μη σε νοιάζει αγάπη μου, θα το φροντίσω εγώ». Εκείνη σχεδόν γελώντας, του απαντά «τώρα τι είναι αυτό, το ανέκδοτο της ημέρας; Πότε θα την αλλάξεις τη λάμπα; Αφού όλο λείπεις!».
Ο δημοφιλής συνθέτης εξομολογείται πως η φράση αυτή τον στοίχειωσε, τη σκεφτόταν διαρκώς και ανυπομονούσε να γυρίσει σπίτι για να γράψει μια μελωδία στο πιάνο εμπνευσμένη από αυτήν. Η μελωδία εξελίχθηκε πιο «πυκνή» στο δεύτερο ρεφρέν του κομματιού, κάτι που δυσκόλεψε την ερμηνεύτρια Δέσποινα Βανδή, όμως το κομμάτι κυκλοφόρησε και έγινε χιτ.
Όσο για τη λάμπα; Δεν θα μαρτυρήσουμε τι συνέβη. Στο παρακάτω video o Φοίβος και ο υπέροχος σκύλος του μας δείχνουν αν τελικά ανάβει!
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.