Ο Αλέξανδρος Κτιστάκης επιστρέφει με τους συνεργάτες του για μια εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου. Μαζί με τα τραγούδια της πρώτης προσωπικής του δουλειάς με τίτλο «Τα Μαύρα», θα παρουσιάσει τραγούδια αγαπημένων του τραγουδοποιών καθώς και κάποια ακυκλοφόρητα.
Μαζί με μια ομάδα σπουδαίων μουσικών και τη φωνή της Ηλιάνας Πασπάλα, θα βρεθούν την πρώτη Κυριακή του νέου έτους στο χώρο του Σταυρός του Νότου Club.

Μαζί οι συνεργάτες του:
Θανάσης Αρχανιώτης - Τύμπανα
Σπύρος Βρυώνης - Ηλεκτρική κιθάρα
Διονύσης Μακρής - Ηλεκτρικό μπάσο
Δημήτρης Μπρέντας - Πνευστά
Χρήστος Ψαρομήλιγκος - Βιολί
Γιάννης Ταβουλάρης - ηχοληψία
Ώρα Έναρξης: 21.30
Τιμή Εισόδου: 13 Ευρώ ή στο more.com
Επικοινωνία - Προβολή στα media: zumacom.gr
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.