Πρώτη μέρα της ελληνικής «εκστρατείας» των Coldplay το Σαββατο (8/9) στο ΟΑΚΑ, με τον τραγουδιστή της μπάντας Chris Martin, να ξετρελαίνει το ελληνικό κοινό «πετώντας» μία φράση στα ελληνικά.
Μπροστά σε πάνω από 60.000 άτομα που «βύθισαν» το στάδιο, ανάμεσά τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Μαρέβα και ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ, ο Martin μίλησε ελληνικά, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία αυτής της συναυλίας.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε! Είμαστε ευγνώμονες», φώναξε από το μικρόφωνο, με το κοινό να ξεσηκώνεται και να ξεσπά σε έντονα χειροκροτήματα.
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.