Δεύτερη συναυλία στο ΟΑΚΑ ανακοίνωσε μέσω του Instagram ο ΛΕΞ μετά την πρώτη που βγήκε sold out μέσα σε λιγότερο από μια ημέρα.
Έτσι, οι fans που δεν πρόλαβαν να πάρουν ένα «μαγικό χαρτάκι» για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη θα μπροούν πλέον να το κάνουν.
Ο δημοφιλής ράπερ με τη νέα ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε τη δεύτερη συναυλία, προσθέτοντας ένα reel στο οποίο έχει ενσωματώσει το link για να κλείσουν οι χρήστες ένα εισιτήριο.
Η δεύτερη συναυλία στο ΟΑΚΑ ανακοινώθηκε για τις 29 Ιουνίου, με την πρώτη, στις 28 του μήνα να είναι sold out εδώ και καιρό.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.