Δεύτερη συναυλία στο ΟΑΚΑ ανακοίνωσε μέσω του Instagram ο ΛΕΞ μετά την πρώτη που βγήκε sold out μέσα σε λιγότερο από μια ημέρα.
Έτσι, οι fans που δεν πρόλαβαν να πάρουν ένα «μαγικό χαρτάκι» για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη θα μπροούν πλέον να το κάνουν.
Ο δημοφιλής ράπερ με τη νέα ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε τη δεύτερη συναυλία, προσθέτοντας ένα reel στο οποίο έχει ενσωματώσει το link για να κλείσουν οι χρήστες ένα εισιτήριο.
Η δεύτερη συναυλία στο ΟΑΚΑ ανακοινώθηκε για τις 29 Ιουνίου, με την πρώτη, στις 28 του μήνα να είναι sold out εδώ και καιρό.
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
- Τα πρότζεκτ που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης: Οι εμφανίσεις και το νέο τραγούδι
- Ο εκνευρισμός Μητσοτάκη με Φλωρίδη-Άδωνι, το reunion Κώστα και Αμάλ και οι καπετάνιοι του Τσίπρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.