Ο Γιώργος Αρσενάκος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης (20/12) στην εκπομπή Super Κατερίνα και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει δισκογραφικά.
«Έχουμε μια δισκογραφική συνεργασία, μια τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη και τώρα τον περιμένουμε να βγάλει και το χορευτικό», είπε αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος.
«Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρίτο μέρος της τριλογίας, με χορευτικά τραγούδια τα οποία έχει επιλέξει ήδη μέσα στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε θα νιώσει έτοιμος και το βγάλει η ψυχή του, να έρθει, να παρουσιάσουμε το τρίτο μέρος και να κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, γιατί έχει πολλά πράγματα ο Νότης» πρόσθεσε.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.