Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε το πρωί της Τρίτης ο Θοδωρής Σαραντής, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς παραγωγούς της χώρας μας.
Ο Θοδωρής Σαραντής άφησε το στίγμα του με την πολυεπίπεδη μουσική του γνώση και εμπειρία, αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των εκπομπών του ενώ ανέδειξε πολλούς καλλιτέχνες στο ξεκίνημα τους, ανάμεσα σε αυτούς, μάλιστα, και ο Παύλος Σιδηρόπουλος.
Εργάστηκε Columbia σαν υπεύθυνος ξένου ρεπερτορίου. ‘Ήταν επίσης ο παραγωγός του άλμπουμ αναφοράς για το ελληνικό ροκ, «Φλου» του Παύλου Σιδηρόπουλου με τη Σπυριδούλα το 1978.
Το 2001 υπέγραψε την συνεπιμέλεια του δίσκου «Τα χειρότερα best» του Τζίμη Πανούση από την MINOS-EMI.
Η εκπομπή του «Τα Καλύτερά μας χρόνια» από τη συχνότητα του Αθήνα 9.84, άφησε εποχή. Μετά τον Αθήνα 9.84 συνέχισε την πορεία του σαν ραδιοφωνικός παραγωγός στην Ertopen με την εκπομπή «Σόλωνος και Μασσαλίας».
- Το κτίριο - γείτονας του Μουσείου της Ακρόπολης με την τεράστια ιστορία που οι περισσότεροι προσπερνούν
- Η απογείωση και οι τελευταίες δραματικές στιγμές του μοιραίου Phantom στην Τανάγρα
- Τι ομάδα ήταν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας από το 1974 έως σήμερα
- Δημιουργήθηκε όντως ο πρώτος φραπές στη ΔΕΘ το 1957; Η ταινία που αποδεικνύει το αντίθετο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.