Οι περισσότεροι σίγουρα θυμάστε το βίντεοκλίπ του «Sabotage» στο οποίο οι Beastie Boys, μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς της δεκαετίας του '70 καταδίωκαν τους κακούς στους δρόμους τους Λος Άντζελες, τρώγοντας ντόνατ.
Είκοσι πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του το «Sabotage» γίνεται νουβέλα από το συγγραφέα Τζεφ Γκόμεζ την οποία μπορείτε να διαβάσετε δωρεάν στο διαδίκτυο.
Η ιστορία του Γκόμεζ η οποία είναι εμπνευσμένη από το βίντεο δράσης του τραγουδιού, διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες του 1978 με κεντρικούς ήρωες τους τρεις σκληροτράχηλους ντετέκτιβ: Chief, Rookie και Cochese.
Ναρκωτικά, θάνατος και διεφθαρμένοι αστυνομικοί είναι η συνομωσία που καλούνται οι τρεις αστυνομικοί να ξεσκεπάσουν. Ωστόσο όσο οι μέρες περνούν τόσο τα πτώματα αυξάνονται και ο χρόνος μετρά εναντίον τους, προτού η μισή πόλη παραδοθεί στις φλόγες.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.