Μενού
Σελίν Ντιόν
Σελίν Ντιόν | Chris Pizzello/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Η Σελίν Ντιόν λέγεται ότι θα τραγουδήσει απόψε Παρασκευή (26/7) στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, η οποία θα ξεκινήσει στις 20.30, ώρα Ελλάδας, ανεβαίνοντας στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας λόγω της μάχης της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου.

Σύμφωνα με τον Independent, η Σελίν Ντιόν θα τραγουδήσει μαζί με τη Lady Gaga το κλασικό τραγούδι «La Vie en Rose» της αξέχαστης Εντίθ Πιάφ.

Μπορεί να μην έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, όμως, η γαλλική πρωινή εκπομπή «Bonjour» ανέφερε πως  το γεγονός ότι η ερμηνεύτρια βρίσκεται στο Παρίσι «μόνο τυχαίο δεν είναι».

Όπως και να έχει, η παρουσία της Σελίν Ντιόν στη γαλλική πρωτεύουσα τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει αισθητή και σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter / X βλέπουμε θαυμαστές της κορυφαίας τραγουδίστριας να την αποθεώνουν κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο «Royal Monceau Hotel» κοντά στη Σανζ Ελιζέ όπου μένει.

Από πλευράς της η ίδια φρόντισε να τους το ανταποδώσει χαμογελώντας και χαιρετώντας όσα περισσότερα άτομα μπορούσε από το συγκεντρωμένο πλήθος. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...