Οι Placebo επιστρέφουν στην Ελλάδα και οι φαν του δημοφιλούς συγκροτήματος προετοιμάζονται για να τραγουδήσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια, στη συναυλία στον λόφο του Λυκαβηττού την Πέμπτη 1η Αυγούστου.
Στο άκουσμα της λέξης «placebo» οι περισσότεροι σκέφτονται το ως ψευδό-φάρμακο που μας κάνει να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας, μέσω της αυθυποβολής.
Κάτι παρόμοι κάποιον τρόπο κάνουν και οι Placebo, αφού εδώ και τριάντα χρόνια, μέσω της μουσικής τους προσφέρουν ανακούφιση από τον δυστοπικό αυτό κόσμο, σε όλους όσους τους ακούνε φανατικά και σιγοτραγουδάνε τους στίχους τους όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.