Μενού
Pokemon
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τα Pokemon πολλοί και πολλές τα έχουν συνδέσει με την παιδική τους ηλικία αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετοί όσοι συνεχίζουν να ασχολούνται φανατικά μαζί τους. Επίσης, αν πας στην Ιαπωνία, μάλλον είναι κάτι σαν εθνικό προϊόν. Kάποια μάλιστα κρύβουν θλιβερές ιστορίες.

Πρόσφατα έγινε ένα τεράστιο poll σε πάνω από 50.000 ανθρώπους οι οποίοι ρωτήθηκαν ποιο είναι το δικό τους αγαπημένο Pokemon. Νικητής ήταν ο Charizard, η τρίτη εξέλιξη του Charmander, μία επιλογή που δεν ήταν το πρώτο αλλά μάλλον ένα από τα πρώτα φαβορί. Έχει κάτι αυτή η στάση αντιήρωα που είχε το συγκεκριμένο Pokemon σε όλη την πορεία του.

Ο Charizard κέρδισε όλους τους συνυποψηφίους του παίρνοντας 1107 ψήφους, ενώ πολύ κοντά, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο φοβερός και τρομερός Gengar που πήρε 1056 ψήφους. Στην τρίτη θέση θα βρούμε το Arcanine, στην τέταρτη τον Bulbasaur.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Pikachu, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του franchise απουσιάζει από την πρώτη 20άδα. Βρέθηκε στην 26η θέση με μόλις 293 ψήφους. Στην έρευνα μάλιστα φαίνεται η τρομερή προτίμηση που υπάρχει στα Pokemon της πρώτης γενιάς που ψηφίστηκαν περισσότερο από κάθε άλλο.

Στην αντίπερα όχθη υπήρξαν 4 Pokemon που δεν ψηφίστηκαν καν: Yungoos, Eelektrik, Gothita και Silcoon τα οποία προσωπικά δεν γνωρίζω γιατί αδικήθηκαν τόσο. Ίσως πλήρωσαν το γεγονός ότι ήταν αρκετά άγνωστα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA