Η Σίντνεϊ Σουίνι είναι μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες του Χόλιγουντ σήμερα. Επίσης είναι μια ηθοποιός που έχει τολμήσει ήδη, να εμφανιστεί μπροστά στον φακό φορώντας ελάχιστα ή και καθόλου ρούχα. Είναι μόλις 27 ετών και έχει ήδη εκτεθεί μπροστά σε εκατομμύρια ζευγάρια ανδρικά και γυναικεία μάτια. Τι σημαίνει αυτό για την ίδια και πως το διαχειρίζεται;
Η Σίντνεϊ Σουίνι έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Κάσι Χάουαρντ στη δραματική σειρα "Euphoria", στο πλευρό της Ζεντέγια, του Τζέικομπ Ελορντί και της Αλέξα Ντέμi.
Mε αυτό το ρόλο η νεαρή ηθοποιός εξέφρασε την απόγνωση, την υπερ-δραματικότητα, το σουρεαλισμό του να είσαι 20 ετών και κάτι στον κόσμο της δεκαετίας του 2010 που αλλάζει διαρκώς. Επίσης εμφανίστηκε αρκετές φορές γυμνή ή ημίγυμνη.
Η Σίντνεϊ Σουίνι για τις ερωτικές σκηνές
Η ίδια μίλησε γι' αυτές τις εμφανίσεις σε συνέντευξη της στο περιοδικό W. Αποκάλυψε ένα περιστατικό, όταν ο πατέρας της έκλεισε την τηλεόραση και αποχώρησε από το σαλόνι κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής προβολής του "Εuphoria". H Σίντνεϊ Σουίνι όμως μνημονεύει αυτή τη τηλεοπτική σειρά με αγάπη, καθώς από τότε έχει πρωταγωνιστήσει στις σειρές "Anyone But You", "The White Lotus" αλλά και στην ταινία "Immaculate".
Μάλιστα η ίδια τονίζει πως αυτός ο ρόλος συνέβαλε καθοριστικά και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής της. Στην εν λόγω συνέντευξη, η Σίντνεϊ ρωτήθηκε αν είναι δύσκολο να μπαίνει σε ένα στούντιο κινηματογράφησης και να ερμηνεύει το ρόλο της γυμνή. Η ίδια έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση:
«Πιστεύω ότι απέκτησα τεράστια αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία μέσα από τον ρόλο της Κάσι», εξήγησε. «Πιστεύω ότι το γυναικείο σώμα είναι κάτι εξαιρετικά δυνατό».
Συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Για μένα, διηγούμαι την ιστορία του χαρακτήρα μου. Οπότε, του το οφείλω να την αποδώσω σωστά και να κάνω ό,τι απαιτείται».
Εμείς κρατάμε κι αυτή την ξεκαρδιστική στιγμή, από την εμφάνιση της στο Saturday Night Live:
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.