Ο πολυαναμενόμενος «Μονομάχος 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Νοέμβριο και τώρα η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο επικό τρέιλερ της ταινίας.
Στο σίκουελ του «Μονομάχου» που είχε σπάσει ταμεία το 2000 με πρωταγωνιστή τον Τζέραρντ Μπάτλερ, η πλοκή μεταφέρεται 20 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας.
Πρωταγωνιστεί ο Πολ Μεσκάλ, ο οποίος υποδύεται τον Λεύκιο, τον γιο της Λουκίλλας (Κόνι Νίλσεν) και ανιψιό του Κομμόδου, τον οποίο υποδύθηκε ο Χοακίν Φίνιξ (Χοακίν Φοίνιξ) στην αρχική ταινία.
Σύμφωνα με το σενάριο του Ντέιβιντ Σκάρπα, ο Λεύκιος μένει με την οικογένειά του στη Νουμιδία, αλλά η εισβολή του στρατηγού Μάρκου Ακάκιου (Πέδρο Πασκάλ) τον αναγκάζει να γίνει σκλάβος, ενώ στη συνέχεια αποφασίζει να γίνει μονομάχος και να αμφισβητήσει την εξουσία των αυτοκρατόρων Καρακάλλα (Φρεντ Χέτσινγκερ) και Γέτα (Τζόζεφ Κουίν).
Στον «Μονομάχο 2», πρωταγωνιστεί και ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, ο οποίος υποδύεται έναν πρώην σκλάβο, διψασμένο για εκδίκηση.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.