Γίνεται Superman χωρίς Χένρι Καβίλ; Όχι, είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό, και κάνεις λάθος. Ο νέος Superman και η νέα Λόις Λέιν βρέθηκαν. Στη νέα ταινία «Superman: Legacy», θα πρωταγωνιστήσουν ο Ντέιβιντ Κόρενσουετ και η Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, δύο «εξαιρετικοί ηθοποιοί και υπέροχοι άνθρωποι», σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γκαν.
Μπορεί να ξέρεις τον Κόρενσουετ από τη σειρά «The Politician» στο Netflix ή το θρίλερ «Pearl» – αν δεν τον ξέρεις, θα τον μάθεις τώρα που, για πρώτη φορά, γίνεται πρωταγωνιστής ταινίας τέτοιου βεληνεκούς. Όσο για την Μπρόσναχαν, τη γνωρίσαμε μέσα από το «House of Cards», ενώ έχει παίξει και στο «Marvelous Mrs Maisel».
Ο Gunn, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε το franchise του Superman με τον παραγωγό Peter Safran, δήλωνε τον Φεβρουάριο ότι το Legacy είναι η ταινία που θα μας δείξει πώς ξεκίνησαν όλα.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- «Όσο ζω, MAZΩ»: Το λακωνικό αντίο του Σωτήρη Τσαφούλια στον Γιώργο Μαζωνάκη
- Έξω φρενών ο Στραβελάκης με τη Μάνου για τον Μαζωνάκη: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός»
- Αψυχολόγητη δήλωση Αφροδίτης Μάνου για Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα αυτόν και τη δουλειά του»
- Χασαπόπουλος για κηδεία Μαζωνάκη: «Μπορεί να είναι και κακία, αλλά ο Σάκης γιατί δεν πήγε;» - «Ούτε η Βανδή ήταν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.