Πότης, χρήστης μαριχουάνας, αριστερός με αδυναμία στο τζόγο και στις φθηνές πόρνες, ο Ρόμπερτ Όλμαν είναι ίσως η επιτομή του χολιγουντιανού ρέμπελου. Γύρισε ταινίες με καυστικό περιεχόμενο, όπως το M*A*S*H, μια αντιπολεμική κωμωδία, που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες το 1970.
Ήταν ο πρωτότοκος γιος ενός από τους πλέον εξέχοντες ασφαλιστές στο Κάνσας, ενώ η μητέρα του είχε καταγωγή από τους πρώτους Άγγλους αποίκους στην Αμερική. Ήδη στην εφηβεία του ο Όλτμαν ήταν τόσο ατίθασος που οι γονείς του τον έστειλαν σε στρατιωτική σχολή στα δεκαέξι του.
Διαβάστε περισσότερα στη mixanitouxronou.gr
- Μουρατίδης για θάνατο Μαζωνάκη: «Έχει κοινωνικά πλοκάμια η υπόθεση - Εξαρτήσεις που παρασύρουν τα παιδιά»
- Άρης Μουγκοπέτρος: «Όλοι να πείτε τη μ@λ@κι@ σας» - Ξέσπασε με αφορμή τον θάνατο Μαζωνάκη
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.