31 Μαρτίου 1993. Ο Μάικλ Μάσι χαλάρωνε στα παρασκήνια, όταν κλήθηκε αιφνιδιαστικά στο πλατό για να πάρει μέρος σε μία σκηνή στην οποία αρχικά δεν συμμετείχε. Ο ελληνοαυστραλός σκηνοθέτης της ταινίας «Το Κοράκι» του έδωσε γρήγορα οδηγίες για το τι έπρεπε να κάνει. Οι κάμερες άρχισαν να γράφουν και ο ηθοποιός σημάδεψε με το όπλο τον Μπράντον Λη. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, ακούστηκε ένας κρότος και ο γιος του θρυλικού Μπρους Λη σωριάστηκε στο έδαφος νεκρός.
Ήταν ο πρώτος μεγάλος ρόλος του Μάικλ Μάσι. Ο 40χρονος ηθοποιός είχε επιλεχθεί για να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του «Funboy» στην πολυαναμενόμενη χολιγουντιανή παραγωγή «Το Κοράκι». Επρόκειτο για μια ταινία φαντασίας που θα έβγαινε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1994. Πρωταγωνιστής ήταν ο μονάκριβος γιος του Μπρους Λη, ο Μπράντον.
Στα βήματα του πατέρα του, ο Μπράντον Λη θεωρούνταν ως ένας από τους ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους κινηματογραφικούς αστέρες στις αρχές της δεκαετίας του ’90.Είχε πραγματικό υποκριτικό ταλέντο και δεν ήταν καλλιτέχνης ταινιών δράσης στο στυλ του πατέρα του.
- Δείτε εδώ: Πασίγνωστοι Έλληνες ηθοποιοί στο ξεκίνημά τους - Ο ερωτύλος Χαλακατεβάκης και η δασκάλα Καβογιάννη
Διαβάστε περισσότερα στο www.mixanitouxronou.gr
Δείτε επίσης:
Πρώην εργαζόμενη σε κρουαζιέρες αποκαλύπτει ότι το δωρεάν παγωτό μπορεί να κρύβει νεκρούς
Ρουκ Ζουκ: Παίκτες είπαν ότι ο Κουτσούμπας είναι τραγουδιστής - Δεν ήξεραν ποιος είναι πρωθυπουργός
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.