Μενού
Τατουάζ μπανάνα
Το αποτυχημένο τατουάζ μπανάνα | TikTok
  • Α-
  • Α+

Μία TikToker «σημαδεύτηκε» ανεπανόρθωτα, όταν συνόδευσε το αγόρι της για να «χτυπήσει» ένα απλό τατουάζ στο δάχτυλο, και ζήτησε ένα σχέδιο μπανάνας. Όταν όμως το κοίταξε μετά τη διαδικασία, είδε ένα έκτρωμα που μόνο με φρούτο δεν έμοιαζε.

Όπως γράφει η NY Post, αυτή η κοπέλα από τη Φλόριντα αρέσκεται ιδιαίτερα στα doodle tats, δηλαδή απλά τατουάζ που μοιάζουν με σκίτσα, όπως αυτά που κάναμε στο σχολικό μας τετράδιο. Έτσι, όταν το αγόρι της πρότεινε να τον συνοδεύσει για ένα τατουάζ, βρήκε την ευκαιρία να κάνει άλλο ένα.

Ζήτησε από τον -ονομαστικά μόνο- καλλιτέχνη να της επιδιορθώσει ένα ξεθωριασμένο τατουάζ που είχε κάνει έναν χρόνο πριν, το οποίο αναπαριστούσε μία μπανάνα. Ο ίδιος φυσικά συμφώνησε, αφού απλά χρειαζόταν να κάνει trace τις αρχικές γραμμές του σχεδίου, μία διαδικασία που θα έπαιρνε μόνο μερικά λεπτά. 

Η μπανάνα βγήκε δελφίνι

Δείχνοντας το καινούργιο της τατουάζ στο TikTok, η κοπέλα λέει για το μετά: «Το κοιτάζω και προσπαθώ να μην κλάψω. Ξέρω ότι αυτά τα χαζά μικρά τατουάζ δεν έχουν σημασία για εσάς, αλλά εμένα πραγματικά με νοιάζει πώς φαίνονται», λέει για τη νέα της μπανάνα, που περισσότερο μοιάζει με άσχημα σπασμένο χέρι ή, όπως σχολίασε ένας χρήστης, δελφίνι με φτερά.

Ο καλλιτέχνης δεν έχει τηρήσει ούτε βασικές αρχές, όπως σωστό lining και προοπτική, αφού η φλούδα και η σάρκα της μπανάνας φαίνεται να έχουν γίνει ένα και το αυτό. «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω και θα τον αφήσω να μου το φτιάξει ή αν απλώς θα επιστρέψω στον αρχικό μου καλλιτέχνη, τον οποίο δεν έπρεπε να "απατήσω" εξαρχής», είπε.

«Αλλά ναι, έτσι κατέληξα να έχω το πιο άσχημο τατουάζ μπανάνας στον κόσμο στο δάχτυλό μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA