Ο Ρόμπερτ Πάτινσον μετά τον «Batman» επιστρέφει με μία νέα ταινία, το «Mickey 17». Το φιλμ σε σκηνοθεσία και παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ Κορεάτη, Μπονγκ Τζουν-χο, με πρωταγωνιστή τον 36χρονο σταρ του Χόλιγουντ, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2024. Σε παραγωγή της Warner Bros, η ταινία βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη στις 29 Μαρτίου του 2024. Μέχρι την κυκλοφορία στα σινεμά, η W.B. δημοσίευσε ένα πρώτο βίντεο από το «Mickey 17».
Η ταινία είναι επιστημονικής φαντασίας και αποτελεί μεταφορά του μυθιστορήματος του Έντουαρτ Άστον. Σύμφωνα με το Variety, το φιλμ χαρακτηρίζεται και ως θρίλερ. Ο Πάτινσον θα υποδυθεί τον «αναλώσιμο» – έναν υπάλληλο που πηγαίνει σε μια αποστολή στον παγωμένο κόσμο του Nifheim και αρνείται να αφήσει τον κλώνο αντικαταστάτη να του πάρει τη θέση. Μαζί με τον Πάτινσον, στην ταινία παίζουν και οι: Τόνι Κολέτ, Μαρκ Ράφαλο, Ναόμι Άκι, Στίβεν Γιαν.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.