Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας αναμένεται να έρθει το καλοκαίρι ο Ντάνιελ Κρεγκ. Ο κινηματογραφικός James Bond θα βρεθεί στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι για να κάνει γυρίσματα για σίκουελ του Knives Out.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Δήμητρα Καλφούντζου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», τον Μάη θα φθάσουν τα μέλη της παραγωγής στο Πόρτο Χέλι και εκεί θα γυριστούν όλες οι εξωτερικές σκηνές της ταινίας. Όλη η ομάδα θα φιλοξενηθεί σε μεγάλο και γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής και ο συνεδριακός χώρος του ξενοδοχείο θα μετατραπεί στο «στρατηγείο» της παραγωγής.
Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιούνιο και για 10 μέρες μετά του Αγίου Πνεύματος θα γίνει μια απόδραση στις Σπέτσες. Ενώ, τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν στα τέλη του Ιούλη με αρχές Αυγούστου.
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
- Οι κόντρες για τα Ίμια, το... ευγενικό SMS στους γαλάζιους κι αυτό που ενώνει Καμμένο-Κασσελάκη
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη από το ραδιόφωνο - Δάκρυσε στο τέλος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.