Μία πολιτική κωμωδία που στόχο έχει να καυτηριάσει ζητήματα της ελληνικής πραγματικότητας, όπως η απόδοση της δικαιοσύνης, η φύση των ελληνικών ΜΜΕ και η εξάρτηση του σύγχρονου ανθρώπου από τα social media.
Ο Προμηθέας είναι το καθαρό σύμβολο, το αναλλοίωτο , όπως στην τραγωδία, όπως στην τραγωδία του Αισχύλου. Ανακαλύπτεται από δύο influencers, οι οποίες φέρνουν άθελα τους στην επιφάνεια το ζήτημα της απελευθέρωσης του. Το Κράτος και η Βία, τα δύο σύμβολα της τραγωδίας, συνδέονται στο #FREE_PROMETHEUS με την Ελλάδα του 2024, την πολιτική εκμετάλλευσης και καταστολής.

Πληροφορίες παράστασης:
Από 27 Μαρτίου κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 20.00 στο studio Μαυρομιχάλη
Για 10 ΜΟΝΟ παραστάσεις.
Τιμές Εισιτηρίων: 14 κανονικό, 10 μειωμένο
Προώληση : https://www.more.com/theater/free-prometheus/

Συντελεστές: Κείμενο: Θύμιος Διαμάντης, Ίρις Κατσούλα, Μαρία Παπαϊωάννου Σκηνοθεσία: Ίρις Κατσούλα Κίνηση: Ιωάννα Χρυσομάλλη Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα Σχεδιασμός Φωτισμών: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου Αφίσα: Κωσταντίνος Σελλάς
Παραγωγή: Fem Tettix AMKE
Παίζουν: Θύμιος Διαμάντης, Ίρις Κατσούλα, Κώστας Κουτρούλης, Δημήτρης Μπούρας, Μαρία Παπαϊωάννου, Μαρίνα Σαμαρά, Ηρώ Σταφυλάκη
- Τι είναι το «6-7» που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης - Το viral trend στο TikTok που τρελαίνει τα πιτσιρίκια
- Ο Πολάκης βρήκε το πανεπιστήμιο του Λαζαρίδη στου Γκύζη: «Κουζίνα ήταν, το έκλεισαν γιατί χρωστούσε παντού»
- Ο άνθρωπος που «έδειξε» ο Ανδρέας Παπανδρέου ως αρχηγό της 17 Νοέμβρη
- «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Η σκηνή που ο Τζεφιρέλι έκοψε από τη σειρά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.