Εδώ, στο τέλος μιας ακόμη χρονιάς. Αν και το θέατρο, ακάθεκτο δεν παύει να δουλεύει, να σκέπτεται και να δημιουργεί, εμείς οι θεατρικοί συντάκτες βάζουμε μια άνω τελεία, ένα χρονικό όριο όπως αυτό διαμορφώνεται από μια ολόκληρη θεατρική σεζόν (Σεπτέμβριος 2022 – Αύγουστος 2023).
Και κοιτάζουμε στους προηγούμενους μήνες για να δούμε που θα σταθεί η θεατρική ανάμνηση και γιατί. Εννιά δημοσιογράφοι, μια θεατρολόγος κι ένας φιλόλογος, όλοι άνθρωποι των πολιτιστικών μέσων, περιγράφουμε μια θεατρική περίοδο μέσα από τις ελληνικές παραγωγές που αποτυπώθηκαν στη μνήμη και την ψυχή μας δυνατά. Κάποιοι μπαίνουμε και στον πειρασμό μνημειωδών μετακλήσεων.
Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.