Η πρώτη και τελευταία παράσταση της Κεντρικής Σκηνής του Rex για φέτος (και όσο διαρκέσουν οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου του Εθνικού) αναμένεται να είναι πανηγυρική.
Μουσική, γέλια, τραγούδια, παρεξηγήσεις, γκάφες, έρωτες κι όλα αυτά ως μια γιορτή εξέγερσης της γυναικείας βούλησης και χειραφέτησης που, οποία έκπληξη, μας έρχεται από πολύ παλιά με την υπογραφή του Μολιέρου.
«Το σχολείο των γυναικών» του καυστικού δραματουργού «υψηλής κωμωδίας» ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Μυλωνά με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Και μας βρίσκει στις πρώτες θέσεις της πρόβας.
Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Ντενίση κι ένας μουφτής μπαίνουν σε μία αίθουσα
- Κολομβία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 21χρονη έγκυο και της πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Θοδωρής Φέρρης: Μέθυσε σε συναυλία του στα Χανιά - «Είμαι γάμ@@@ε τα, μη με διαλύσετε»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.