Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άγγελος Μπράτης παραχώρησε συνέντευξη στη «Φωλιά των Κουκου», όπου και μίλησε για το πώς πέρασε τις γιορτές, ενώ σχολίασε και την ομοιότητά του με τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Αρχικά είπε: «Πέρασα την περίοδο των γιορτών χαλαρά, με την οικογένειά μου, όσους φίλους μπορούσα να δω και πολλά τεστ covid». Και συνέχισε λέγοντας: «Γέλασα πάρα πολύ για την ομοιότητα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Έχουμε φτάσει στο επίπεδο που όταν βλέπουν κάποιον με μούσια και γυαλιά, νομίζουν ότι είμαι εγώ».

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε και στο παιδικό του όνειρο «Ήθελα να είμαι χορευτής, αυτό ήταν το όνειρό μου. Προσπάθησα να μπω σε σχολή μπαλέτου, αλλά δεν μπήκα γιατί ήταν μόνο κορίτσια και ήμουν σε επαρχιακή πόλη. Το έχω μετανιώσει που δεν πήγα, ο καλύτερος θα ήμουν».

Μιλώντας για τον έρωτα, ο σχεδιαστής και κριτής του GNTM, είπε: «Για να αγαπήσεις, πρέπει να ερωτευτείς. Και φίλους ερωτεύεσαι. Ερωτεύομαι γυναίκες πολύ πιο εύκολα από άντρες. Τα γυναίκες τις θαυμάζω, τις αγαπώ και με ερωτεύονται κι εκείνες. Αποκτούμε βαθιές πνευματικές σχέσεις. Επειδή λειτουργώ πολύ με το ένστικτο και οι γυναίκες είναι πιο ενστικτώδεις, ταιριάζουμε. Πάντα φλέρταρα, είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Φλερτάρω κάθε μέρα, ακόμα κι αν είμαι σε σχέση, το φλερτ για μένα είναι ζωντάνια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA