Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Η δυνατή φιλία του παρουσιαστή της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι με τη συνάδελφό του φαίνεται πως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκτώντας πλέον οικογενειακή υπόσταση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του Νίκου Μουτσινά.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη συνδέονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια, η φιλία τους αυτή, ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Είναι κολλητοί και το έχουν δηλώσει πολλάκις τόσο σε συνεντεύξεις τους, όσο και σε αναρτήσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς τα social media.

Επιπλέον, όλο το διάστημα που η Μαίρη Συνατσάκη βρισκόταν σε σχέση με το τελευταίο την σύντροφο, τον ηθοποιό Αιμιλιάνο Σταματάκη, είχε ενταχθεί και εκείνος το στενό πυρήνα της παρέας των δύο παρουσιαστών, στον οποίο ανήκουν επίσης η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο youtuber Φίλιππος Ιωάννου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το σενάριο που φαντάζει πιθανό έχει να κάνει με την διαδικασία υιοθεσίας παιδιού που έχει ξεκινήσει ο Νίκος Μουτσινάς. Εξάλλου ο παρουσιαστής έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA