Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τον φίλο και συνεργάτη του Κώστα Σπυρόπουλο. Ο ίδιος υπερασπίστηκε τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ενώ δε δίστασε να έρθει σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια για το θέμα.

«Πέρασα ένα πολύ δύσκολο τριήμερο. Ειπώθηκαν πράγματα για εμένα επειδή έκανα πράγματα που αισθάνθηκα. Δεν έκανα καμία παρέμβαση. Την Παρασκευή που έγινε όλη αυτή η ιστορία, το έμαθα από κάποιο κανάλι και το πρώτο που ένιωσα ήταν αυτό που έγινε.

Μετά από παρακαλετά, αυτό πληρώνουμε τώρα. Δυσκολεύομαι να πω όχι και πολλές φορές έχω βρεθεί σε πάνελ και παράθυρα χωρίς να το ήθελα, δεν δικαιολογούμαι. Αυτή είναι πάντως η πραγματικότητα. Λειτούργησα αυθόρμητα, όπως κάνω πάντα. Το τι πειράζει τον καθένα είναι προσωπικό του θέμα. Τίποτα δεν ειρωνευόμαστε, τίποτα δεν υποτιμούμε. Ανθρώπινα “με βίασε στα 12 και το κουβαλάω μαζί μου τόσα χρόνια”, άλλη αντιμετώπιση θα είχα. Δε μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι. Λέω για τη δική μου αντίδραση. Δε μπορεί να λέμε ότι ο Κώστας είναι το ίδιο πράγμα με τον προπονητή με το 11χρονο κοριτσάκι.

Δυσκολεύομαι λοιπόν να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που είναι ανιδιοτελής και βάζει τον εαυτό του πίσω και προσέχει τους συνεργάτες και τους φίλους του, θα έφερνε έναν άνθρωπο σε δύσκολη θέση. Είπα καμία άποψη εγώ; Είπα πως δεν έγινε έτσι; Δεν έχουμε ακούσει όλοι για περίεργες γυναικείες συμπεριφορές; Δεν υποτιμώ κανέναν. Δεν υπάρχει και το αντίθετο ακριβώς. Κορίτσια που πάνε και την πέφτουν σε ανθρώπους που μπορούν να τους δώσουν δουλειά. Γίνεται και αυτό. Είναι κατακριτέα όλα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πέφτουνε σαν τα θηρία όλοι.

Εγώ μίλησα με τον Κώστα και μου είπε πως οι περισσότεροι από αυτούς που τάχτηκαν στο πλευρό των κοριτσιών έχουν συνεργαστεί μαζί του. Με τους μισούς έχουμε φάει 15 φορές και ήταν “Κώστα μου αγάπη μου, αδερφέ μου, φιλιά σε πρεμιέρες”. Αν εγώ έχω κάνει κάτι τόσο κακό στη Φαίη που το έχει μαζί της 30 χρόνια μετά, εσύ θα συνεργαζόσουν μαζί μου; Αυτό για μένα λέει ότι ζούμε σε έναν χρόνο υποκριτικό.

Διάβασες τι είπαν όσες στάθηκαν στον πλευρό των κοριτσιών; Φίλη μου, μετά από τόσα χρόνια που έβλεπε τον τρόμο και λυτρώθηκε… Άρα έγινε κάτι τρομακτικό. Όταν λοιπόν στον φίλο κάποιος κάνει τόσο τρομακτικό, δεν τον συναναστρέφεσαι, δεν πας να φας μαζί του. Σημαίνει ότι είμαστε σε έναν κόσμο υποκριτικό με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Κάνοντας τον συνήγορο του διαβόλου ποιος μου λέει εμένα ότι δε θα βγει και ένα κοριτσάκι και θα πει “και εγώ” και θα πει ψέματα. Ας το έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Δεν έχω καμία ανάγκη να στηρίξω κανέναν. Είπα ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος αυτού του χαρακτήρα θα ζορίσει κάποιον τόσο πολύ. Δεν είπα ότι δεν έγινε κάτι. Οφείλω σαν σκεπτόμενος άνθρωπος να δώσω και στον άλλον μια πιθανότητα ότι μπορεί να πάρει μεταφυσικές προεκτάσεις. Δεν είπα ότι δε στέκομαι και δε συμμερίζομαι την άλλη πλευρά. Αφήνω και ένα περιθώριο. Και έναν δολοφόνο τον πιάνεις και τον δικάζουν. Δεν τον βάζουν στη φυλακή κατευθείαν. Τι έπρεπε να πω; Με το που άκουσα κάτι να τον κρεμάσω ανάποδα; Δεν υποβιβάζω κανενός το πρόβλημα. Νιώθω ότι είμαστε στο Κολοσσαίο. Διψάει ο κόσμος για αίμα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Σταρόβας.

Θα μπορούσε να ερμηνεύει μια διασκευή του γνωστού τραγουδιού του, με τίτλο «www.kakopistos.com».  Κακόπιστος -η -ο (αυτό που προσπαθεί με τη διαστροφή της αλήθειας ή με την παραποίηση των γεγονότων να ισχυροποιήσει τη δική του θέση και να αποδυναμώσει εκείνη του αντιπάλου του).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA