Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρένα Μόρφη μίλησε στο Hello για το γάμο της που έγινε στην Κούβα το 2016 όπως και για την εκπομπή «Μουσικό κουτί» στην οποία συμμετέχει.

«Λόγω της ενθουσιώδους συμπεριφοράς μου δέχτηκα bullying στο σχολείο. Ήμουν έντονη προσωπικότητα και έμπλεκα σε καβγάδες. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να αποδεχτούν τον πληθωρικό μου χαρακτήρα και πολλές φορές ένιωθα ότι ήμουν δακτυλοδεικτούμενη» είπε.

Μιλώντας για τον γάμο της με τον Ορέστη Φαληρέα, με τον οποίο συνεργαζόταν στους Imam Baildi, εξηγεί γιατί έγινε στην Κούβα το 2016.

«Ο γάμος μας δεν ήταν μία τυπική ημέρα. Δεν επέλεξα το Πήλιο γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου όσο την Καραϊβική με την οποία έχω μια ανεξήγητη οικειότητα και ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Φυσικά και θα καλούσα την Άννα Βίσση στο «Μουσικό κουτί», η μουσική δεν έχει σύνορα» λέει σε άλλο σημείο αναφερόμενη στην εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

 

Διαβάστε ακόμη:

Η αινιγματική ανάρτηση Καφετζόπουλου: Σε ποιον αναφέρεται για το «αυτογκόλ από τα αποδυτήρια»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι»

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA