Μενού
  • Α-
  • Α+

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν πτοήθηκε μετά το σάλο που προκλήθηκε όταν πήγε στον Παρνασσό για σκι πριν λίγο καιρό και συνεχίζει τα ταξίδια της. Αυτή την φορά η παρουσιάστρια μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ταξίδεψαν μέχρι την Αίγυπτο.

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προτίμησε το εξωτερικό κι έτσι το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz με αφορμή τα γενέθλια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου επέλεξε το Κάιρο για τη νέα τους απόδραση.

Μάλιστα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε και τις πρώτες της φωτογραφίες με τον αγαπημένο της μπροστά από τις πυραμίδες, πάνω σε καμήλα ενώ μοιράστηκε stories από το δείπνο σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά εστιατόρια της περιοχής.

Το ταξίδι της παρουσιάστριας  δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διαδικτυακούς φίλους της, πολλοί από τους οποίους έγιναν έξαλλοι με την παρουσιάστρια αφήνοντας επικριτικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες σχετικά με το κατά πόσο είναι προκλητική η συμπεριφορά της εν μέσω το lockdown. Ή όπως θα έλεγε κάποιος, αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει συνδέσει την πανδημία…με Κάιρο.

https://www.instagram.com/p/CNAtwuEFzsP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA