Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε», η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη ζήτησε από τον εκδότη του περιοδικού «ΟΚνα της καταθέσει 50.000 ευρώ για ρεπορτάζ σχετικά με την κλοπή των τραπεζικών θυρίδων στο Χαλάνδρι, για την οποία κατηγορείται ο σύζυγός της- το οποίο θα δημοσιευτεί στο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 3 Απριλίου.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης ανέβασε σε story στο Instagram τον διάλογο με την Τέτα Καμπουρέλη.

 «Στο τεύχος του Σαββάτου έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά το ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές και κάποια πράγματα τα έχουμε ήδη διαβάσει στα sites και τις εφημερίδες και η δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του 58χρονου (κατηγορούμενου), Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ. Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κυρία Καμπουρέλη για να μας κάνει κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις» είπε μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η σύμβουλος έκδοσης του «ΟΚ!», Σόνια Καζόνι.

«Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κυρίας Καμπουρέλη που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό, είναι από φωτογράφιση με συναίνεσή της» επισήμανε και δήλωσε ότι ο εκδότης του «ΟΚ!» «είναι εμβρόντητος γιατί από το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται απειλητικά και εκβιαστικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA