Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια της showbiz και είναι μαζί από τα μέσα του 2019. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού χώρισαν.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή η Νάνσυ Παραδεισανού, μετά από επικοινωνία της με την Έλενα Χριστοπούλου, η μάνατζερ και φίλη της Ηλιάνας επιβεβαίωσε πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού.

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια, όμως, ήταν σαφής: «Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μην πέφτεις θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν.

Το ζευγάρι πάντως εξακολουθεί να μένει μαζί στην πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει πέρσι στη Νέα Πεντέλη. Αυτές τις μέρες μάλιστα φιλοξενούν εκεί και τη μητέρα της που έχει έρθει για λίγες μέρες από την Πάτρα – οι δυο γυναίκες μάλιστα εθεάθησαν μαζί στο πλατό της εκπομπής της.

Παρατηρήθηκε και απουσία και από τα social media της αγαπημένης του, αφού ο Snik δεν είχε κάνει like σε φωτογραφία της συντρόφου του από τις 19 Μαρτίου, χωρίς όμως να έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

https://www.youtube.com/watch?v=OjcLD7uu3AM
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA