Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Λία Μακροστέργιου είναι σίγουρα μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες του MasterChef και ασφαλώς η μητρική φιγούρα του φετινού διαγωνισμού.

Η 29χρονη μαγείρισσα από το Βόλο παραμένει στην κουζίνα του MasterChef με όπλο της τις παραδοσιακές και νόστιμες συνταγές και λιγότερο τις περίπλοκες τεχνικές και τα ευφάνταστα στησίματα πιάτων. Η ίδια μάλιστα έχει τραγουδήσει μερικές φορές στο πλατό αποδεικνύοντας πως έχει κια καλή φωνή. Άλλωστε δεν έχει κρύψει πως στο παρελθόν είχε δουλέψει ως επαγγελματίας τραγουδίστρια για λίγα χρόνια.

Για ένα διάστημα, δοκίμασε την τύχη της στο τραγούδι στη γενέτειρά της, αλλά η κουζίνα κέρδισε την καρδιά της. Το τραγουδιστικό παρελθόν της υπάρχει και στο προφίλ της στο Facebook αλλά και στη σελίδα του μαγαζιού στον Βόλο όπου το 2013 τραγουδούσε. Στις φωτογραφίες της από το πέρασμά της από την πίστα βλέπουμε μια αρκετά διαφορετική Λία, σίγουρα «πιο βραδινή» και ντυμένη πιο σέξι.

Αυτές είναι μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες της από τα νυχτερινά μαγαζιά του Βόλου αρκετά χρόνια πριν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA