Μενού
  • Α-
  • Α+

Από το πρωί της Πέμπτης κυκλοφορούν οι φήμες πως η Βίκυ Καγιά θα βρίσκεται εκτός GNTM την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Το κανάλι του STAR εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βίκυ Καγιά και το καινούργιο project που θα αναλάβει η παρουσιάστρια. Με λίγα λόγια, δεν θα παρουσιάσει και φέτος το ριάλιτι μόδας, Greece's Next Top Model. 

H παρουσιάστρια επιβεβαιώθηκε πως θα συνεχίσει να παρουσιάζει το «Shopping Star» ενώ αναλαμβάνει χρέη οικοδέσποινας στον νέο κύκλο «Dancing With The Stars»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού: 

Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο «Shopping Star», την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού «Dancing With The Stars», που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 - 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA